COMUNITATE

Împreună suntem mereu mai buni

Clubul de baschet STOMART este o lecție despre „împreună”. Încă de la primul pas pe terenul de baschet, ne-am dorit să creăm o comunitate de oameni pasionați de acest sport. Mai apoi, am simțit dorința de a învăța mai departe alții copii frumusețea acestui sport.
Acum, aproape 9 ani mai târziu, ne dorim să trecem la următorul nivel – recunoaștere la nivel internațional. Ne dorim să punem Iașul pe harta europeană a baschetului și, pentru aceasta, avem nevoie de tine. Prin susținerea ta, ne ajuți să fim mereu mai buni și să le oferim copiilor condițiile optime de dezvoltare a abilităților.

CE NE PROPUNEM

Să creăm o comunitate unită în jurul acestui sport, în care să reunim copii, părinți, suporteri dar și companii, care să devină o emblemă pentru orașul Iași.

Tot ce facem în cadrul STOMART gravitează în jurul ideii de „împreună”. Cea mai mare performanță este să unim jucătorii, părinții, partenerii și suporterii într-o adevărată familie, care să se susțină reciproc în orice moment. Împreună, transformăm fiecare meci într-un adevărat spectacol.

Să așezăm Iașul pe harta europeană a baschetului, alături de orașe precum Barcelona, Atena, Belgrad, Milano etc.

Credem în puterea Iașului de a se remarca atât la nivel național, cât și internațional. Prin activitatea noastră și evenimentele pe care le organizăm, ne dorim să transformăm orașul nostru într-un reper important în domeniul baschetului.

Fii parte din comunitatea STOMART!

Susținerea ta ne ajută să creăm oportunități de dezvoltare atât pentru copii, cât și pentru societate.

error: Conținut protejat!